Filmvergadering 09/01

Dag beste welpjes en hun ouders

De feestdagen zijn voorbij, iedereen heeft meer dan genoten van twee weken heerlijke vakantie en de schoolpoorten zijn helaas al terug open. Gelukkig wil dit ook zeggen dat de scouts terug begint!

De vergaderingen in januari (9, 16, en 30) zijn natuurlijk avondvergaderingen, zodat de leiding genoeg tijd heeft om te kunnen studeren voor de examens. Voor de welpen betekent dit dat de komende drie weken de vergadering duurt van 16u tot 18u. Vanaf 30 januari beginnen terug de normale vergaderingen van 14u tot 17u.

Voor de eerste vergadering staat meteen ook de meest knusse vergadering gepland: we gaan met z'n allen een film kijken (welke is uiteraard nog een verrassing). Om dit zo knus mogelijk te maken mogen jullie zaterdag allemaal jullie knuffels/pyjama/onesie/trainingsbroek/slaapzak/deken/kussen/matras/... meenemen. De attente lezers hebben natuurlijk al door dat zaterdag een pyjamabroek of trainingsbroek geldt als uniform! (die moet zelfs niet donkerblauw zijn) Natuurlijk moeten jullie wel nog allemaal flink met een hemd en een das naar de scouts komen, daaronder kunnen jullie dan je andere kleren aandoen.

Uitzonderlijk gaan wij zaterdag voor de film ook een aangepaste break voorzien. Jullie hebben dus jullie drankkaart zeker nodig zaterdag.  De twee andere avondvergaderingen hebben jullie die niet nodig.

Ten slotte moeten we helaas ook eindigen met een minder leuke boodschap: we vragen dat iedereen die tijdens de kerstvakantie meer dan 48u in een rode zone is geweest, de quarantaine zeker respecteert en niet naar de scouts komt. Als iemand besmet is, moeten we allemaal in quarantaine en voor de leiding wilt dit zeggen dat zij hun examens niet kunnen maken. Volg dus zeker de regels goed, de leiding is jullie zeer dankbaar!!!!!

Voila, dit was het dan: de eerste en meteen geen kleine aankondiging van het jaar

Tot zaterdag!

Jullie allerliefste welpenleiding