Eenheid

Vorige week konden we al genieten van heerlijke hotdogs van de Seniors. Benieuwd wat er de komende weken op het menu staat?

Op zondag 27 januari gaat in Brussel opnieuw een mars door voor het klimaat. Vorige keer liep er al een kleine delegatie mee van De Wouw maar deze keer willen we het graag wat groter aanpakken.
We nodigen graag alle ouders, kinderen, leiding en stammers uit om samen met ons mee te stappen.

De herfst in het land, en dat wil maar één ding zeggen: tijd voor novemberweekend! Meer info en inschrijven? Lees snel verder!

Vrijdag 23 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging! Dan mogen jullie mét scoutsuniform naar school! Draag je wouw-das die dag met extra veel trots!

 

 

Heb je nog iets nodig uit het winkeltje? Alle info over de openingsuren.

Op zaterdag 29 april organiseren we een spetterend verjaardagsfeest voor jong en oud.

Vorige week konden we al genieten van heerlijke wraps van de Seniors. Benieuwd wat er de komende weken op het menu staat?

Zaterdag is het klusdag op de scouts! We vragen zo veel mogelijk handen om klusjes op de scouts op te knappen! Lees snel verder en schrijf je in!

Vorig jaar je kans gemist om een coole wouwsweater te kopen? We houden een nieuwe bestelronde! Grijp nu je kans en bestel je sweater!

Graag willen wij jullie warm maken om samen met ons milieubewust op kamp te gaan. Daarom vragen wij jullie om biologisch afbreekbare producten mee te nemen. Lees verder voor meer informatie.

Het grootkamp komt eraan. De jaarlijkse afsluiter van opnieuw een fantastisch jaar.
Alle info vind je hier.

In dit bericht kan je alle informatie vinden in verband met de ouderfuif 2018: Oscar-edition!

Ook dit jaar zetten we ons opnieuw in voor de warmste week. Daarvoor hebben we natuurlijk jouw hulp nodig.

Voor onze middelbare studenten en de studerende leiding breekt in december en januari een blokperiode aan. Daarom organiseren we avondvergaderingen. Lees er hier alles over.

Is je kind terug gekomen met minder kleren of hebben ze er juist meer mee? Binnenkort kan je alle verlorenvoorwerpen komen bekijken om de scouts.

Het is bijna zover: op zaterdag 24 juni gaat onze jaarlijkse scoutsbarbecue door! 

Meer info & inschrijven? Lees snel verder!

Zaterdag start het nieuwe proefproject "Geknipt voor jeugdwerk".
Kom het samen met ons in gang klinken!

Beste wouwers, zaterdag nodigen onze seniors jullie allemaal graag uit voor hun jaarlijks kerstfeestje in onze bar. Lees hier verder voor meer info.

Beste ouders,

Aangezien er af en toe twijfel heerst over de data van kampen en feesten, de openingsuren van het winkeltje, en de uren van vergaderingen en avondvergaderingen: bij deze even alles op een rijtje!

Zin in wat gezelligheid?! De seniors organiseren een kerstmarkt op 19 december!