Herfstfeest

Op zaterdag 16 november is het zover: ons gezellige herfstfeest! 🍁 De bladeren vallen, de dagen worden korter, en dat betekent dat het tijd is om samen te komen voor een avond vol warmte, lekker eten en plezier. We sluiten de dag feestelijk af, en daarvoor eindigen de vergaderingen van alle takken een uurtje vroeger, namelijk om 17u00.

Vanaf 18u00 kunnen jullie aanschuiven voor een heerlijk diner. Op het menu staan:
- Stoverij
- Balletjes in tomatensaus
- Vegetarische balletjes in tomatensaus
En alles wordt geserveerd met knapperige frietjes!

Om onze koks wat werk uit handen te nemen, vragen we jullie wel om op voorhand in te schrijven. Zo weten we precies hoeveel gasten we mogen verwelkomen en hoeveel eten er moet worden voorzien.

Naast het eten staat er ook leuke randanimatie op het programma. Wat we precies voor jullie in petto hebben, houden we nog even geheim, maar we kunnen al verklappen dat het een avond vol verrassingen wordt!

En last but not least, we zijn nog op zoek naar enkele helpende handen om deze avond tot een succes te maken. Zin om de handen uit de mouwen te steken? Bij je inschrijving kan je meteen aangeven bij welke taken je wil helpen.

Wij zijn alvast heel erg dankbaar voor alle hulp! We hopen jullie massaal te zien voor een sfeervolle herfstige avond vol gezelligheid, lekker eten en veel plezier!

Klik hier om je in te schrijven!