Herfstfeest 19/11

Beste ouders, leden en scoutsvrienden,

Het wordt kouder, de blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en de temperaturen dalen. Om toch nog na te genieten van de zwoele zomer, nodigen wij jullie graag uit op ons Hawaïaans getint Herfstfeest! Op het Herfstfeest kan je genieten van een zalig gerecht, lekkere dranken in je favoriete bar, fantasctisch volk en spetterende animatie.

Vanaf 18u00 tot 21u00 serveren wij stoverij met frietjes. Voor de veggies onder ons zijn er vegetarische balletjes in tomatensaus. We vragen weliswaar om op voorhand in te schrijven zodat onze koks weten hoeveel eten er voorzien moet worden.

Doorheen de avond zorgt de leiding voor randanimatie voor groot en klein. 

  • Voor de kinderen en jongeren hebben we een grote takfuif. Dit is in thema Hawaï, verkleden mag altijd! Dit beloofd zéér plezant te worden. Het feestje wordt afgesloten door de leiding ÉN ouders.
  • Voor de ouders hebben we zoek de stoel met een kleine prijs en een streekbieren proeverij met alcoholische en non-alcoholische bieren tegen een kleine vergoeding. 
    • Om een zicht te hebben wie er geïnteresseerd is, vragen wij om aan te duiden of je zou willen deelnemen aan de proeverij.  
  • Wij voorzien ook strandgames waar ouders en kinderen het vrijblijvend tegen elkaar kunnen opnemen.

Het zal u niet verbazen om te lezen dat wij nog op zoek zijn naar enkele extra paren helpende handen. Als u graag een handje toesteekt, vink dan bij de bestelling de taken aan waarbij u graag wil en kan helpen. Wij zijn u alvast heel erg dankbaar.

Schrijf je in vóór 14/11 via dit inschrijvingsformulier.

We kijken er alvast naar uit!