Inschrijven Herfstfeest 19/11

De Inschrijvingen zijn gesloten! Bent u zich toch vergeten inschrijven? Stuur een mail naar info@wouw.org en er zal een meerkost van €5 worden gevraagd.

 

Beste ouders, leden en scoutsvrienden,

Het wordt kouder, de blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en de temperaturen dalen. Om toch nog na te genieten van de zwoele zomer, nodigen wij jullie graag uit op ons Hawaïaans getint Herfstfeest! Op het Herfstfeest kan je genieten van een zalig gerecht, lekkere dranken in je favoriete bar, fantasctisch volk en spetterende animatie.

Vanaf 18u00 tot 21u00 serveren wij stoverij met frietjes. Voor de veggies onder ons zijn er vegetarische balletjes in tomatensaus. We vragen weliswaar om op voorhand in te schrijven zodat onze koks weten hoeveel eten er voorzien moet worden.

Doorheen de avond zorgt de leiding voor randanimatie voor groot en klein. 

  • Voor de kinderen en jongeren hebben we een grote takfuif. Dit is in thema Hawaï, verkleden mag altijd! Dit beloofd zéér plezant te worden. Het feestje wordt afgesloten door de leiding ÉN ouders.
  • Voor de ouders hebben we zoek de stoel en een streekbieren proeverij met alcoholische en non-alcoholische bieren tegen een kleine vergoeding
    • Om een zicht te hebben wie er geïnteresseerd is, vragen wij om aan te duiden of je zou willen deelnemen aan de proeverij.  
  • Wij voorzien ook strandgames waar ouders en kinderen het vrijblijvend tegen elkaar kunnen opnemen.

Prijs:

  • Kind: €10
  • Volwassenen: €15