Verkenners en gidsen

Nu zaterdag gaan we met de VG's de wijk onveilig maken. Jaja, de Wouw's Angels are in town. Lees even verder wat je moet weten.

Het lenteweer is ons reeds aan het overspoelen, maar onze wintermodus staat nog steeds op actief. Tijd om de winter met een laaste koude activiteit het land uit te jagen. Lees hier even verder voor alles wat je moet weten.

Efkes alles op een rijtje voor komende zaterdag:

Klik hier verder voor het bericht.

We zijn nog volop in de nasleep van ons Paaskamp, maar wij geven jullie de kans niet om te kunnen bekomen. Bij de VG’s valt er altijd wel weer iets zot te doen.

Beste VG's, in dit bericht kunnen jullie alle info voor zaterdag weervinden.

Op zoek naar alle info over de patrouille dag? Lees hier even verder voor meer verduidelijking.

Op zoek naar meer info over wat de VG's komende zaterdag gaan uitspoken? Klik dan hier even door...

Vragen over de patrouilledag of geen idee waar je moet zijn of wat je moet meenemen? In dit bericht staat alles wat jullie moeten weten.

Beste VG's en ouders, op zoek naar wat info over onze zweudse avond. De wouwsite is de place to be. Klik hier even verder voor alle info.

Geen idee waar en wanneer je zaterdagavond moet zijn? Klik hier snel verder...

Nog een dikke week en het is zover, le moment suprême, het hoogtepunt van het jaar. Opdat alles probleemloos zou verlopen dienen jullie nog paar extra dingen mee te nemen op kamp. Als gij van de buurt zijt drukt ge op die rode knop hier links #VDB

Wat moet je allemaal weten? Het staat allemaal in dit bericht...

Beste verkenners en ouders

Sinds jaar en dag leeft de traditie om ons verkennerjaar af te sluiten met een afscheidsBBQ. Ook dit jaar is dat niet anders. Hieronder vinden jullie de nodige info daaromtrent.

Beste VG's, in dit nieuwsbericht staat belangrijke info voor komende zaterdag...

Heyow, klik hier snel even verder voor wat meer info ivm komende vergadering.

Beste VG's, in dit nieuwsbericht vinden jullie meer info over onze afscheidsBBQ waarmee we ons huidig scoutsjaar afsluiten.