Verkenners en gidsen

Het lenteweer is ons reeds aan het overspoelen, maar onze wintermodus staat nog steeds op actief. Tijd om de winter met een laaste koude activiteit het land uit te jagen. Lees hier even verder voor alles wat je moet weten.

Efkes alles op een rijtje voor komende zaterdag:

Klik hier verder voor het bericht.

Sinds begin dit scoutsjaar is uw zoon- en dochterlief lid van een nieuwe verkennertak. Daarom willlen wij, als nieuwe VG-leiding, jullie als ouder uitnodigen op onze infoavond. Lees snel verder!

We zijn nog volop in de nasleep van ons Paaskamp, maar wij geven jullie de kans niet om te kunnen bekomen. Bij de VG’s valt er altijd wel weer iets zot te doen.

Beste VG's, in dit bericht kunnen jullie alle info voor zaterdag weervinden.

Beste ouders

Door omstandigheden hebben we in het Verkennerprogramma een wijziging doorgevoerd. 16 November stond er 2de klas gepland, dit gaat nu door op 19 oktober. (Eerst volgende vergadering)

Op zoek naar alle info over de patrouille dag? Lees hier even verder voor meer verduidelijking.

Op zoek naar meer info over wat de VG's komende zaterdag gaan uitspoken? Klik dan hier even door...

Vragen over de patrouilledag of geen idee waar je moet zijn of wat je moet meenemen? In dit bericht staat alles wat jullie moeten weten.

Door de examens van de VGs en de leiding pauzeren we even met online vergaderingen. Hier meer info!

Beste VG's en ouders, op zoek naar wat info over onze zweudse avond. De wouwsite is de place to be. Klik hier even verder voor alle info.

Geen idee waar en wanneer je zaterdagavond moet zijn? Klik hier snel verder...

We mogen eindelijk vergadering houden IN REAL LIFE, we hopen jullie allen te zien!

Nog een dikke week en het is zover, le moment suprême, het hoogtepunt van het jaar. Opdat alles probleemloos zou verlopen dienen jullie nog paar extra dingen mee te nemen op kamp. Als gij van de buurt zijt drukt ge op die rode knop hier links #VDB

Wat moet je allemaal weten? Het staat allemaal in dit bericht...