Verkenners en gidsen

Beste VG's en ouders, op zoek naar wat info over onze zweudse avond. De wouwsite is de place to be. Klik hier even verder voor alle info.

Geen idee waar en wanneer je zaterdagavond moet zijn? Klik hier snel verder...

Nog een dikke week en het is zover, le moment suprême, het hoogtepunt van het jaar. Opdat alles probleemloos zou verlopen dienen jullie nog paar extra dingen mee te nemen op kamp. Als gij van de buurt zijt drukt ge op die rode knop hier links #VDB

Wat moet je allemaal weten? Het staat allemaal in dit bericht...

Beste verkenners en ouders

Sinds jaar en dag leeft de traditie om ons verkennerjaar af te sluiten met een afscheidsBBQ. Ook dit jaar is dat niet anders. Hieronder vinden jullie de nodige info daaromtrent.

Beste VG's, in dit nieuwsbericht staat belangrijke info voor komende zaterdag...

Heyow, klik hier snel even verder voor wat meer info ivm komende vergadering.

Beste VG's, in dit nieuwsbericht vinden jullie meer info over onze afscheidsBBQ waarmee we ons huidig scoutsjaar afsluiten.

Wat? Stadsspel? Ik heb geen idee waar en hoe? Klik hier dan even verder voor de nodige info.

Zaterdag is het dus dagvergadering JOEPIE

 

Beste VG's en ouders. Aangezien er in het middelbaar te weinig L.O. wordt gegeven, gaan wij hier komende zaterdag iest aan doen. Klik hier door om alle praktische zaken op een rijtje te zien.

Deze zaterdag houdt de verkennerleiding een infomoment voor de ouders.

Beste VG's, komende zaterdag gaan we neuzekes verkopen. Klik hier om te zien wat jullie allemaal moeten weten.

Aangezien het weer ondraaglijk warm wordt, zoeken wij een zwembadje op om een beetje af te koelen. Lees zeker verder als jij het ook nogal warmpjes hebt.

 

Zaterdag 14/11 is het eondelijk zo ver. De langverwachte jackassvergadering is er eindelijk!

Hier wat extra info rond de vergadering  

 

Yowkes, zaterdagavond breken we de dessert-traditie en hernieuwen we het concept met voorgerechtjes. Lees snel even verder...

We spreken allen af om 14u aan de sporthal ( GUSB) in ons schoonste sport-outfit en ons mooiste das ( van de scouts) en 5 eurootjes in de hand!

Wat meer info voor de vergadering van 28 november. 

Beste VG's & ouders, komende zaterdag is het jaarlijkse kerstfeestje om 2016 af te sluiten. Jullie hebben hiervoor een aantal dingen nodig. Lees hier snel verder.