Ouderfuif (+babysitdienst)

Met veel plezier nodigen we jullie uit op onze befaamde ouderfuif. Dit jaar nemen we jullie mee naar de beats van de onderwereld met het thema: “Dance with the Devil en betoveren we de bar van de 192ste FOS De Wouw met duistere deuntjes.

Dit Helse feest zal doorgaan op vrijdag 8 maart 2024 dus zet deze datum alvast in jouw agenda! Vanaf 20u zijn jullie welkom om de dansvloer te betreden met jullie meest duivelse outfit. De Duvels samen met de demonische cocktails/mocktails zullen staan bibberen in onze ijskerkers.

Om optimaal te genieten, verwachten we dat iedereen zijn meest satanische kostuum aantrekt. Tickets zijn €8 en worden verkocht aan de bar en online via onderstaande link.
Voor diegene die in koppel komen, is er een VIP ticket. Deze kosten 30 euro (VIP: Toegang voor twee personen, een pikante lekkernij en een cocktail/mocktail voor elk van beiden) koop ze snel voor de deuren van de hel sluiten. Indien je toch nog aan de kassa tickets wilt kopen, kan dit voor 10 euro.


Heb je jonge kinderen en wil je toch kunnen genieten van een leuke avond? Niet getreurd, de Seniors komen graag babysitten (zie formulier). Het geld dat ze verdienen gaat naar hun buitenlands kamp dat doorgaat in Praag.

 

Ticket kopen