JONGVERKENNERS naar JUMPSKY 13/5

Beste jongverkenner-ouders, 

Voor de vergadering van deze week (13/5) gaan wij op verplaatsing! Deze week is het de betalende activiteit van dit trimester, met de centjes die we op onze 2 financiële vergadering hebben opgehaald... Vaak gaan de jv's naar Walibi voor deze activiteit, maar dit jaar hebben wij daar jammer genoeg niet genoeg geld voor kunnen inzamelen. Zowel de leiding als de jv's hoogstwaarschijnlijk vinden dit dus heel jammer! 

Wij hebben echter geprobeerd om een nieuw en hopelijk even leuk alternatief aan te bieden voor deze vergadering, en daarom gaan wij samen naar... de Jumpsky!

wat neem je mee? €15 cash, een fiets, een drinkbus, een snackje (koekje, truitje... voor na het springen), en anti-slipsokken voor wie dat thuis liggen heeft

De dag zal er uit zien als volgt:

- 10u STIPT - start vergadering / afspreken op de scouts

- 10u5-11u - samen fietsen naar de Jumpsky, Lochristi

- 11u-13u - onze reservatie in de Jumpsky, Lochristi

- 13u-14u - terug samen fietsen naar de scouts

- 14u-16u terug op de scouts waar we gezellig samen eten (de leiding trakteert de jv's! op frietjes, ijsjes... wie weet;;)

We snappen dat het misschien wat vreemd lijkt dat de vergadering van 10u-16u duurt, maar voor de standaard betalende vergadering zou die ook van 10u-18u zijn!   Nog een aantal praktische reminders:

  • gelieve asap via een berichtje (0488267844, Schildpad) of via een mailtje naar beermarter@wouw org én schildpad@wouw.org te laten of je kind(eren) komen zodat wij weten voor hoeveel te reserveren!
  • Indien u dichter bij Lochristi wilt en je jongverkenner naar daar kan brengen/zelfstandig naar daar laat fietsen, is dat zeker oké, maar gelieve dat dan wel ook te laten weten! en ZEKER OOK EEN FIETS mee te nemen voor het samen terug fietsen naar de scouts!
  • ten slotte is het eet-deel op de scouts deel van de vergadering. Daarna kunnen er eventueel nog wat kleine spelen gespeeld worden:) We sluiten af om 16u

Wij staan alvast te springen om deze leuke dag samen! 

groetjes, de jongverkenner-leiding