Lentefeest 30/04

Beste Wouwers,

Het vzw eenheidscomité De Wouw en de eenheid willen jullie van harte uitnodigen voor ons Lentefeest op zaterdag 30 april. 

Wat valt er te doen?

In de namiddag

Vanaf 14u is iedereen welkom op de scouts om mee te doen aan een staptocht rond het thema duurzaamheid die door de leiding wordt georganiseerd. Groot en klein kunnen gezamenlijk deelnemen aan deze activiteit. 

Vanaf 16 uur worden er heerlijke cocktails en mocktails voorzien in onze bar om zo een aangename overgang te maken naar onze heerlijke pasta's. Ook zullen we nog enkele kleine activiteiten voorzien om de kinderen te entertainen na de staptocht. 

De beentjes onder tafel

Vanaf 18u tot 20u zijn er verschillende heerlijke pasta's te verkrijgen, à volonté! Naast bolognaise en vegetarische spaghetti, kan u ook kiezen voor de befaamde "kamppasta" (spaghetti met spinazie, kaassaus en gehakt), sinds jaar en dag hét populairste gerecht van vele kinderen op elk scoutskamp. 

Wij vragen €10 voor de pasta voor kinderen (-10 jaar) en €14 voor volwassenen.

Om in te schrijven kan u t.e.m. 25/04 terecht op het online inschrijvingsformulier.

 

Helpen op het feest

Uiteraard kunnen wij ook altijd enkele mensen gebruiken om een handje toe te steken. Zin om enkele uurtjes mee te helpen? Duid dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier!
Wij hopen jullie in grote getale te morgen verwelkomen en er samen met jullie een geslaagde dag van te maken!

Inschrijven dus!

Scoutieve lentegroeten,

De volledige Wouw ploeg