Nieuwsbrief Paaskamp

Beste ouders, leden en sympathisanten,  

Hieronder vindt u de nieuwsbrief van maart en informatie over het Paaskamp.

Veel leesplezier!

 

Belangrijke data:

12/03: Geen vergadering
19/03: Klusdag
20/03: Challenger (enkel voor VG's & Seniors)
02/04 - 07/04: Paaskamp
09/04: Geen vergadering
30/04: Lentefeest
02/07: BBQ
04/08 - 14/08: Groot Kamp

 

1. Inschrijvingen Paaskamp

Na 2 edities last minute te moeten afzeggen, zijn we nu vastberaden om deze versie te laten doorgaan! Naar gewoonte gaat het kamp door van de eerste zaterdag van de Paasvakantie tot de eerste donderdag. Dit jaar is dit dus van zaterdag 2 april tot donderdag 7 april. Alle info kan je terugvinden door op deze link te klikken! 

 

2. Klusdag

Op 19/03 halen we nog eens de handen uit de mouwen en knappen we onze scouts nog wat op! Concreet worden er dan een heleboel technische & niet-technische klusjes uitgevoerd om onze scouts op rolletjes te laten lopen. Hiervoor hebben we zoveel helpende handen nodig als mogelijk! We vliegen erin vanaf 10u.

Interesse? Stuur een mailtje naar olivier@wouw.org

 

3. Fietsenstalling

We zijn met een heleboel! De toestroom aan ouders wordt soms wat te veel en daarom hebben we al enkele weken een tijdelijke fietsenstalling buiten het hekken.
Als u dus uw kroost komt afzetten, gelieve dan uw fiets daar te plaatsen. Op deze manier houden we de brandweg vrij en is de overlast voor de buurt minimaal!

 

4. Crowdselling Seniors 

De Seniors hebben jullie hulp nodig! Om een extra centje bij te verdienen voor hun buitenlands kamp, verkopen zij wijn, fruitsap en thee online. Deze kan je bestellen via de linken hieronder. Je kan ook helpen door familie en vrienden te vragen om ze te steunen. Deel volgende linken via zoveel mogelijk kanalen! (Facebook, WhatsApp, postduif...)

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Aarzel niet om een berichtje naar info@wouw.org te sturen.

Scoutieve groeten, 
De Eenheidsleiding