Nieuwsbrief februari

Beste ouders, leden en sympathisanten,  

Hieronder vindt u de nieuwsbrief van februari.

Belangrijke data: 

29/01: Laatste avondvergadering
05/02: Start dagvergaderingen
13/02: Valentijnsmanden
02/04 - 08/04: Paaskamp

30/04: Lentefeest
02/07: BBQ
04/08 - 14/08: Groot Kamp

 

1. Valentijnsmanden

Heb je geen zin om op zondag voor Valentijn in de kou naar de bakker te gaan om verse pistolets en croissants te halen? Dan hebben wij een mooi aanbod!
Net zoals vorig jaar organiseren we een valentijnsontbijt, aan huis geleverd als je dat wil. We hebben naar jullie feedback geluisterd (zeer lekker, maar wel veel voor 1 persoon!) en zowel de inhoud als de prijs op elkaar afgestemd.  Onze ontbijtmanden zijn nog steeds royaal gevuld (perfect voor 1 persoon) met verse producten van lokale handelaren zodat je met een gevulde maag van tafel gaat. 

Bestel dus snel je ontbijtmand via deze link, zodat je op zondag 13/02 een half uurtje langer kan blijven liggen. 

 

2. Dagvergaderingen

Nu zaterdag, 29/01, vinden voor de laatste keer de avondvergaderingen plaats. Vanaf volgende week starten alle vergaderingen terug om 14 uur.

 

3. Lost & Found Bevers

Over de jaren heen is er veel extra kleding verzameld voor onze jongsten. Hiertussen zitten ook veel kleren van het laatste Groot Kamp. We leggen ze graag nog een laatste keer uit voordat we een deel hiervan wegschenken. Tijdens de vergadering op 5/02 zullen deze worden uitgestald van 14u tot 17u30.  

 

4. Trooper

Trooper is een organisatie die samenwerkt met winkelketens uit België. Via hun website kan je doorklikken naar al je favoriete webshops. Door dit te doen krijgt de scouts een percentje terug, zonder meerkost voor jou.
Via deze link kan je de 'trooperbot' installeren zodat je een melding krijgt wanneer je je op een Trooper-website bevindt. 

5. Truien 

Winter of zomer, een kwalitatieve trui is in België steeds een must. Om aan deze noden te voldoen hebben we een nieuwe reeks truien ontworpen. Voor de allerkleinsten is er nu ook een trui voorzien met rits! 
Wil je zeker zijn van je aankoop? Je kan de truien passen in het winkeltje na de vergadering op zaterdag 05/0212/02 en 19/02.

Klik simpelweg op deze link voor meer informatie of om direct je bestelling te plaatsen.
Bestellen kan tot en met zondag 20/02.

 

6. Flickr

Sinds een jaar kan u al onze foto's van de afgelopen jaren bekijken op Flickr via foto.wouw.org.
Klik bovenaan op de website op 'Foto's' om op onze Flickr terecht te komen. Om toegang te krijgen tot dit portaal heb je inloggevens nodig. Om de inloggegevens te bemachtigen moet je de nieuwsbrief lezen in je mailbox, of kan je een mailtje sturen naar info@wouw.org. Dit vanwege de privacybescherming van onze leden. 

Veel kijkplezier!

 

7. Paaskamp

Na een afwezigheid van 2 jaar gooien we dit jaar weer alles in de strijd voor een fantastisch Paaskamp. Deze zal doorgaan van zaterdag 02/04 tot en met donderdag 07/04. In de loop van februari sturen we de uitnodiging om in te schrijven. 
Dit jaar zullen ook de Bevers die nog geen 6 jaar zijn, meekunnen op kamp. 

Om zo een kamp mogelijk te maken, zijn we steeds op zoek naar kookouders. Is dit iets voor jou? Altijd al eens een kamp van een ander perspectief willen meemaken of gewoonweg zin in een leuke week? Laat dan iets weten via info@wouw.org

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Aarzel niet om een berichtje naar info@wouw.org te sturen.

Scoutieve groeten, 
De Eenheidsleiding