Cornet Actie

Helaas is er een vertraging van de levering van de bakken. Deze zullen beschikbaar zijn rond 27-29 juli. Bestellen is nog steeds mogelijk!

Dankzij onze samenwerking met Trooper, hebben wij de mogelijkheid om een extraatje bij te verdienen. Per bak Cornet dat wij verkopen, schenkt Trooper ons €10. Indien we er in slagen een minimum van 60 bakken te verkopen, krijgen we ook per bak een Cornet-glas cadeau. Vanaf 120 bakken, krijgt de scouts zelfs een heuse tafel en bij 180 bakken een kachel van Cornet. Wanneer we de grens van 240 bakken halen, dan krijgen we alle extraatjes (tafel & kachel). De boodschap is dus: Kopen maar! 

We bieden twee opties aan. De eerste optie is een 'normale' bak Cornet met 24 pintjes, op deze bak staat er ook leeggoed. Optie 2 bevat 20 pintjes en komt in een mooi afgewerkte, artistieke, houten kist (hierop is geen leeggoed). De prijzen die we hier vragen zijn de richtprijzen die Cornet zelf voorstelt! De Cornet we aanbieden wordt speciaal voor deze actie gebrouwen en zal nog minstens 2 jaar goed blijven. Dit wil zeggen dat als je gemiddeld 1 pint per week drinkt, je minimum 4 bakken Cornet moet kopen om toe te komen.

Cornet-doelen:

60 bakken Iedereen krijgt een Cornet-glas extra cadeau
120 bakken Cornet-tafel voor de scouts (+ glazen)
180 bakken Cornet-kachel voor de scouts (+ glazen)
240 bakken Cornet-tafel & -kachel voor de scouts (+ glazen)

Momenteel verkochtte bakken (tweedagelijks geüpdatet): 70

Contactgegevens
Bestelling
x € 36,30
Het totale leeggoed t.w.v. € 4,50.
x € 38,90
Een houten bak, leeggoed van de flesjes t.w.v. € 2,00.
Afhalen