Herfstfeest Zaterdag 13/11

Beste wouwders, ouders en scoutsvrienden,

Graag nodigen wij jullie uit op ons spetterend Herfstfeest. Na een geannuleerde editie, mogen wij jullie dit jaar terug verwelkomen op onze scouts. Kortweg bestaat dit uit: een aperitiefje in de wouwbar, een babbel met andere ouders en leiding en samen gezellig eten met allemaal leuke mensen. Hou dus zeker 13 november vrij in je agenda om mee te feesten.

Vanaf 18u00 tot 21u00 serveren wij stoverij met frietjes. Voor de veggies onder ons is er vegetarische stoverij. We vragen weliswaar om op voorhand in te schrijven zodat onze koks weten hoeveel er voorzien moet worden.

Gedurende deze hele avond zal er voor de kinderen animatie worden voorzien. Zo zal er een heuse fluo-kinderfuif worden georganiseerd in het wolvenlokaal. Verkleden is zeker toegestaan! Ook karaoke en just-dance zit dit jaar weer in het aanbd. 

Het zal u niet verbazen om te lezen dat wij nog op zoek zijn naar enkele extra paren helpende handen. Als u graag een handje toesteekt, vink dan bij de bestelling de taken aan waarbij u graag wil en kan helpen. Wij zijn u alvast heel erg dankbaar.

Schrijf u in voor 08/11 via dit inschrijvingsformulier.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien genieten! 

De voltallige leidersploeg en het bestuur van de VZW