Ouderfuif 22/10

Once upon a time in the west!

Dit jaar nemen we jullie mee naar de jaren 1880, ergens langs de oever van de Mississippi, USA! Langsheen de oever duikt een stadje op, Great Planes genaamd. Een rustige stad die geleid wordt door Mayor Eastwood! Door het regelmatig opvissen van goud uit de rivier, is Clint erin geslaagd een imperium uit te bouwen. Zijn stad heeft dagelijks enkele bezoekers die aankomen vanuit het grote Texas. Deze bezoekers komen via de grootste spoorlijn van het westen tot in Great Planes, dit om zaken te doen met de machtige mannen en vrouwen uit de stad. Billy the kid, Buffalo Bill, Roy Bean, Buch Cassidy, en Lucky Luke zijn de meest gekende namen.
De stad heeft een grote geschiedenis. Er zijn menig vuurgevechten geweest waar de Sheriff Sergio Leone zijn handen vol mee had. Maar de waardigheid van de Sheriff heeft er nooit onder geleden. Hij stond samen met Clint tot en met het jaar 1900 aan de top van het westerse klassensysteem.
Door de koloniale uitbreiding kon Great Planes niks anders dan ten onder gaan. Al strijdend vluchtte de helft van de bevolking te paard naar het zuiden, om nooit terug te keren. Hierdoor blijven enkel nog de rauwe en avontuurlijke verhalen over Great Planes en het Wilde Westen bestaan. Jaarlijks herdenken we de vlucht van de inwoners van Great Planes.

Dit jaar wordt 192ste FOS De Wouw omgetoverd tot Saloon Eastwood, dit ter nagedachtenis van de wereldverbeteraar uit de 19de eeuw. Op 22 oktober 2021, honderdtwintig jaar na de feiten, worden alle ouders uitgenodigd op een spetterend feest, Wouw Wouw West! Vanaf 20h zijn jullie welkom om het saloon te betreden en te genieten van traditionele dranken zoals The Stumbling Cowboy, The Stumbling Cowgirl en voor wie durft, een beetje Cactusjuice! Er wordt een liveband voorzien om de avond in te zetten, later komen er enkele pelsjagers draaien tot de laatste cowboy of cowgirl het saloon verlaat. Om het herdenken te laten slagen, verwachten we dat iedereen de moeite doet om zich te verkleden. Dit om de grote Clint te eren en Great Planes opnieuw tot leven te wekken. Tickets zullen verkocht worden aan de bar voor 7 euro. Voor diegene die in koppel komen is er een VIP ticket. Deze kosten 25 euro (VIP: Toegang aan het saloon voor twee personen, enkele hapjes en een fles cava). Het VIP-arrangement is een memorie aan de sheriff, die toch de helft van zijn volk veilig heeft weggeleid uit het brandende Great Planes. Hij redde het volk van de ondergang! Uw tickets kunnen ook online gereserveerd worden!

Wie thuis met enkele kleine cowboys and cowgirls zit en eventueel wat vee, kan beroep doen op onze Indianen-oppas! Naar jaarlijkse gewoonte zullen onze indianen (Seniors) zichzelf kandidaat stellen om op jullie kinderen te komen thuiswachten. Via dit formulier kunnen jullie zo een indiaan reserveren. Geen reden dus om niet naar de herdenking te komen!

Howdy!

Team ouderfuif

Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.
Klik hier om uw babysit te reserveren.

Het bestelformulier is gesloten. Ook babysits kunnen niet meer gereserveerd worden.
Vanavond aan de kassa zijn nog tickets te verkrijgen voor 9 euro.