inschrijven vergadering 20/02

Beste ouders van onze liefste welpjes

Zoals jullie allemaal weten is er helaas een kleine coronacrisis gaande in ons land en heeft dit ook gevolgen voor de scouts. Door de verstrengde maatregelen kunnen wij enkel vorige en deze week scouts organiseren voor jullie en dit in bubbels van 25 kinderen.

Nu zijn wij bij de welpen met meer dan 25 kinderen, dus om alles praktisch geregeld te kunnen krijgen, vragen wij jullie om jullie kind op voorhand in te schrijven. Op deze manier weten wij op voorhand of wij ons moeten voorbereiden voor 1 of 2 bubbels. 

Afgelopen vergadering hebben wij helaas gemerkt dat er een aantal kinderen wouden komen naar de scouts, maar zich niet hadden ingeschreven. Gelukkig bleven we nog onder de 25 kinderen, waardoor zij nog konden aansluiten. Voor deze zaterdag zijn er al meer kinderen ingeschreven, dus de kans dat dit nu zaterdag ook nog zal lukken is helaas klein.

Mogen wij jullie daarom vragen om, als jullie kind naar de scouts wilt komen en jullie nog niet op voorhand hebben ingeschreven, jullie voor woensdagavond een mailtje sturen naar de takleider, leeuwerik@wouw.org

Dit is een tweede mogelijkheid die wij jullie willen bieden om in te schrijven, omdat we het zelf ook leuk vinden dat er veel kinderen komen naar de scouts en zich daar kunnen amuseren. Helaas gaan wij wel hard moeten zijn: als jullie niet ingeschreven zijn tegen woensdagavond, kunnen jullie niet meedoen met de vergadering. Wij hopen dat dit niet zo ver hoeft te komen, maar voor ons is het ook een hele organisatie om dit allemaal geregeld te krijgen. Wij hopen dat jullie dit kunnen begrijpen

Met vriendelijke groeten

De welpenleiding