Lentefeest

Beste Wouwers,

Het vzw eenheidscomité De Wouw en de eenheid willen jullie van harte uitnodigen voor ons jaarlijkse lentefeest op zaterdag 27 april 2019. 

Wat valt er te doen?

In de namiddag

Vanaf 14u is iedereen welkom op de scouts. Voor de jongsten organiseren we een kermis, voor de ouderen en de ouders gaan er verschillende tornooien door. Leef jullie uit in een volleybal of voetbal tornooi of doe het wat rustiger aan met het Kubb tornooi. Ook het terras is reeds open vanaf 14u.

De beentjes onder tafel

Vanaf 18u zijn er verschillende heerlijke pasta's te verkrijgen, à volonté! Naast Bolognaise en Vegetarische spaghetti, kan u ook kiezen voor de befaamde "kamppasta" (spaghetti met spinazie, kaassaus en gehakt), sinds jaar en dag hét populairste gerecht van vele kinderen op elk scoutskamp.

Wij vragen €8 voor de pasta voor kinderen (-10 jaar) en €12 voor volwassenen.

Om in te schrijven kan u t.e.m. 23 april terecht op het online inschrijvingsformulier.

Genieten bij een kampvuur

De avond sluiten we af (21u) met een heel groot en gezellig kampvuur.
Onder begeleiding van enkele gitaren en de beste zangers en zangeressen van de leiding zingen we rasechte scoutsliedsjes (Geen nood we voorzien ook de tekst)

Helpen op het feest

Uiteraard kunnen wij ook altijd enkele mensen gebruiken om een handje toe te steken. Zin om enkele uurtjes mee te helpen? Duid dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier!
Wij hopen jullie in grote getale te morgen verwelkomen en er samen met jullie een geslaagde dag van te maken!

Inschrijven dus!

Scoutieve lentegroeten,

De hele Wouw ploeg