Ouderfuif 2019

Benvenuto a Venezia!

Stap mee in de wondere wereld van het Venetië van de late 15de eeuw. Zet je masker op en trek je mooiste kleren aan en vaar mee door deze waterstad. De gondels nemen u mee via het Canal Grande onder de Rialtobrug door, terwijl u geniet van het uitzicht en van de feestelijke taferelen op de kade. De gondelier zingt vrolijk verder nadat hij u en uw partner veilig aan wal heeft gebracht. Daar staat u dan! Het San Marco plein, met aan uw rechterkant het Dogepaleis en de basiliek, samen het decor voor dit fantastisch volksfeest! Maak kennis met kunstenaars als Titiaan en Vivaldi, met wat goed geluk stelt hij u zijn vier seizoenen voor. Voor een goed gebaar lijkt tijdens dit feest iedereen wel op elkaar! Als je iemand zoekt, roep dan gewoon MARCO…….. POLO! Met wat goed geluk kom je de echte nog tegen ook. Maar wees gewaarschuwd voor Giacomo, u kent hem wel, Giacomo Casanova! Hij staat altijd paraat, maar laat u niet doen door zijn prietpraat!

Op 15 maart 2019 gaat de derde editie door van onze ouderfuif! De kades gaan open vanaf 20h.

Trek uw mooiste masker en kostuum maar al aan, het thema dit jaar is: Carnevale di Venezia! Tickets zijn vanaf 26/01/2019 te koop aan de bar. Maak er maar snel werk van, u wil uw gondel toch niet missen?

Zoals het een echt feest betaamt zijn er twee formules: De gewone formule van € 7 (aan de kassa €9) of de Formula Speciale (Ticket voor twee personen + een heerlijke antipasto en een fles Prosecco) aan €25.

Het San Marco plein en het Dogepaleis worden voor u geopend om de dansbenen los te gooien en te genieten van de avond. Wanneer u even wil uitrusten hoeft u alleen maar ‘De brug der Zuchten’ over te steken en daar kan u even uitrusten of een gezellige babbel slaan.

Tot slot mogen we de kleine bambini niet vergeten! Wanneer de ouders zich etaleren op het chique feest moeten de kinderen helaas thuis blijven. Daarom stelt de stad zijn Venetiaanse wachters te beschikking (Seniors) die graag bij u langskomen om op die bambini te thuiswachten. Deze kan u aanvragen via dit formulier.

Giorno a tutti e fino alla festa!