De Warmste bar - De Wouwmathon

Net als vorig jaar organiseren we "De Warmste bar". Hierbij schenken we de hele opbrengst van de bar avond weg aan een goed doel. Aangezien een pintje drinken en een hotdog eten nogal eenvoudig is doen we er dit jaar nog een schepje bovenop.
Vanaf 17u is iedereen welkom in de bar om samen met ons het goeie doel te steunen. 

Wie steunen we

Dit jaar hebben we er voor gekozen om  Blij Leven VZW te steunen.
Dit is een organisatie in de bijzondere jeugdzorg. Zij helpen jongeren en hun gezinnen in moeilijke omstandigheden. Zij zorgen voor opvang van jongeren tussen 3 en 18 jaar in Waarschoot
In Kaprijke hebben ze een huis voor +12 jarige jongens en 3 studio's in de tuin.
Voor het aanbieden van activiteiten op maat van de jongeren zijn extra centjes steeds welkom, voor het inrichten van de speelzaaltjes voor jonge kinderen en oudere kinderen is steun altijd welkom.

Wat doen we

De hele avond lang gaat de opbrengst van alles wat je eet en drinkt integraal naar Blij Leven. Daarnaast organiseren we een fluo run rond ons terrein en in de wijk (start om 17u30). Zowel jong als oud kan hier naar hartelust rondjes lopen (1,5 km / rondje). Hoe meer rondjes je loopt hier meer speelgoed we bovenop het verzamelde bedrag kunnen schenken. Deelnemen kost 10 euro per persoon en gaat integraal naar Blij leven.
Dus haal de fluo attributen maar al boven en schrijf je in!

Ik schrijf me in voor de fluo-run

Toch niet zo sportief?

De hele avond lang kan iedereen zich ook uitleven met Singstar for Life, Just Dance for Life, Golf for Life, Smijten for Life, Jukebox for Life, ... . Kortom er is op 1/12 van alles te doen voor het goeie doel.

Hopelijk tot dan!