Feest en gezelligheid ten top!

Beste Wouwers,

Het vzw eenheidscomité De Wouw en de eenheid willen jullie van harte uitnodigen voor ons jaarlijkse lentefeest op zaterdag 28 april 2018. 

Wat valt er te doen?

Actief/passief zijn overdag

Vanaf 14u bent u met de hele familie welkom op het terrein. We organiseren een reuze kermis op het terrein voor de jongsten, maar ook voor de Jvg's, VG's, Seniors en ouders zal er van alles te beleven zijn.

Trek al maar vast je sportschoenen aan om deel te nemen in het batmintontoernooi en leg de handschoentjes al maar klaar om de koning van het kubben te worden. Inschrijven voor de verschillende toernooien kan ter plaatse

Ook de bar en het terras zullen de hele namiddag open zijn!

De beentjes onder tafel

Vanaf 18u zijn er tenslotte verschillende heerlijke pasta's te verkrijgen, à volonté! Naast Bolognaise en Vegetarische spaghetti, kan u ook kiezen voor de befaamde "kamppasta" (spaghetti met spinazie, kaassaus en gehakt), sinds jaar en dag hét populairste gerecht van vele kinderen op elk scoutskamp.

Wij vragen €8 voor de pasta voor kinderen (-10 jaar) en €12 voor volwassenen.

Om in te schrijven kan u t.e.m. 22 april terecht op het online inschrijvingsformulier.

Genieten bij een kampvuur

De avond sluiten we af (21u) met een heel groot en gezellig kampvuur.
Onder begeleiding van enkele gitaren en de beste zangers en zangeressen van de leiding zingen we rasechte scoutsliedsjes (Geen nood we voorzien ook de tekst)

Helpen op het feest

Uiteraard kunnen wij ook altijd enkele mensen gebruiken om een handje toe te steken. Zin om enkele uurtjes mee te helpen? Duid dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier!
Wij hopen jullie in grote getale te morgen verwelkomen en er samen met jullie een geslaagde dag van te maken!

Inschrijven dus!

Scoutieve lentegroeten,

De hele Wouw ploeg