Wij dagen jullie uit!

Voor de Warmste week organiseren we verschillende acties. Bij deze acties horen in totaal 4 challenges.

Slagen jullie er in om ze alle 4 te halen dan volgt er een tegenprestatie van ons op de laatste vergadering van het jaar!

De eerste 2 challenges zijn:

  • Loop met 50 kinderen/ouders/leiding/stammers van de Wouw mee in de warmathon
  • Loop met z'n allen in totaal 100 rondjes rond het parcours.

De volgende 2 challenges spelen zich af op de warmste baravond op 16 december 2017! 

  • Verorber in totaal 150 hamburgers
  • Rooster in totaal 250 marshmellows aan het gezelligste, warmste vuur van de Wouw

 

Warmathon

Hoe inschrijven?
Op 2 en 9 december zal je je kunnen inschrijven in onze groep op de scouts. Je betaalt dan de 15 euro inschrijvingsgeld aan de eenheidsleiding en wij zorgen voor de verdere inschrijving. We zullen op dat moment ook je contactgegevens vragen.
In de dagen naar het evenement toe krijg je van ons ook nog een herinnering.

Praktische organisatie
Op 18 december spreken we af om 18 uur op het rondpunt aan de fietsenstalling van de Blaarmeersen (zie oranje aanduiding op het kaartje onderaan). We melden ons allemaal samen aan en beginnen met lopen. Op het einde van de ronde zal ook leiding staan die gestopte lopers opvangt. Om 20 uur is het lopen gedaan en wordt het evenement afgesloten met de bekendmaking van het bijeengelopen bedrag. Daarna vertrekken we allemaal huiswaarts.

De praktische organisatie van het evenement zelf, lees je na via https://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/praktisch-de-warmathon-in-gent  

De Warmste bar (16/12)

Op 16/12 is iedereen vanaf 16u welkom in onze bar. Wij verkopen lekkere hamburgers, jullie kunnen liedjes aanvragen en de opbrengst van de hele avond inclusief de opbrengst van de bar gaat naar het goeie doel.
Komen jullie ons ook steunen?

Goede doel

Op kamp gaan, is niet voor iedereen een evidentie en dat betreuren we bij de Wouw. Daarom willen we ons inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een organisatie die kampen aanbiedt voor maatschappelijk kwetsbare jongeren.
Meer info over de Bizon-organisatie is te vinden via www.bizonvzw.be.

Alvast bedankt voor uw aanwezigheid, steun en warm hart!

 

 

Kaartje warmathon