Klaar voor een spetterend verjaardagsfeest en spaghetti!

Inschrijven kan via deze link

Op zaterdag 29 april organiseren we op de scouts een spetterend verjaardagsfeest.

Wat valt er te doen?

Om 14u start de vergadering zoals altijd op het terrein. Deze keer maakt een éénheidsspel plaats voor een strijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Hoe meer punten ze verzamelen hoe meer gekleurd poeder ze krijgen. Op het einde van het spel krijgen alle kinderen de kans om al het verzamelde poeder over de leiding te gooien in onze eigen color run.

Ouders

Om 16u verwelkomen we graag alle ouders voor een apperitief in en rond onze bar. Om 16u30 laten we een GIGANTISCHE hoeveelheid cake aanrukken want een verjaardagsfeest zonder taart is zoals een café zonder bier. Rond 17u maakt alle leiding zich klaar voor een enorme douche aan gekleurd poeder over zich heen te krijgen.

Eten

Vanaf 18u kan u de beentjes onder tafel schuiven en genieten van een lekkere pasta. Dit jaar kan u opnieuw kiezen uit: Kamppasta, Spaghetti bolognaise of een vegetarisch pasta. Tijdens het eten voorziet de leiding een heleboel activiteiten voor alle kinderen.

De avond sluiten we af (21u) met een heel groot en gezellig kampvuur. Onder begeleiding van enkele gitaren en de beste zangers en zangeressen van de leiding zingen we rasechte scoutsliedsjes (Geen nood we voorzien ook de tekst)

Helpen op het feest

Uiteraard kunnen wij ook altijd enkele mensen gebruiken om een handje toe te steken. Zin om enkele uurtjes mee te helpen? Duid dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier!
Wij hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen en er samen met jullie een geslaagde dag van te maken!

Inschrijven dus!

Scoutieve lentegroeten en tot dan!