50 jaar De Wouw

De Wouw heeft er 50 jaar geschiedenis op zitten en dat moet gevierd worden!

Wij nodigen u vriendelijk uit voor de plechtige viering van onze 50ste verjaardag op 18 februari 2017 in De Vierde Zaal, Driebeekstraat 2 te Gentbrugge.

We spelen die dag met de hele eenheid een spel in de Gentbrugse meersen. Hiervoor spreken we af om 14u aan de Driebeek sporthal. We sluiten daar ook om 17u af voor alle takken.

Aangezien dit het officiële en plechtig moment is om ons 50 jarig bestaan te vieren (er komt nog een heus verjaardagsfeest aan speciaal voor de kinderen) kunnen de jongsten zich onder toezicht van de leiding uitleven in de Play Beach. Voor de gelegenheid zal die helemaal van ons zijn. We voorzien deze opvang enkel voor kinderen die ingeschreven zijn in de scouts tot en met 12 jaar.

Hiervoor vragen we 5 euro voor de toegang, 2 drankjes en lekkere hap zodat ze zich zonder honger de hele avond kunnen uitleven. Wij voorzien deze opvang van 17u15 tot en met 21u.

Zo heeft u de handen vrij voor een drankje in De Vierde Zaal en na de zitting tijdens de receptie.

Om een beeld te hebben van het aantal aanwezigen vragen we om zich in te schrijven via deze link. (Dit is ook nodig om het aantal kinderen door te geven dat naar de Play Beach komt)

 

Programma

14u - We starten de vergadering aan de sporthal Driebeek

17u - De vergadering eindigt voor alle takken.
17u - Welkom voor een drankje  en een bezoek aan onze tentoonstelling '50 jaar De Wouw' in De Vierde Zaal

17u15 - Kinderen die ingeschreven zijn voor de Play Beach kunnen daar worden afgezet.

18u - Academische zitting - een terugblik op 50 mooie jaren en een voorstelling van een nieuw vlag van de eenheid

19u - Verjaardagsreceptie en foodtruck

 

Tot dan!