We gaan er even tussen uit...

2016 zit er zo goed als op. Het was opnieuw een druk jaar vol hoogtepunten. Tijd om er even tussenuit te gaan tijdens de kerstvakantie.

De vergaderingen starten opnieuw op zaterdag 7 januari. Doordat de leiding in januari met examens zit, zijn er opnieuw voor alle takken avondvergaderingen. Voor de Bevers en Welpen is dit steeds van 16u00 tot en met 18u30. Vanaf de JVG's tot en met de Seniors is dit van 19u30 tot en met 21u. Wij voorzien alvast voor iedere vergadering iets lekkers.

Benieuwd welke activiteiten er gepland staan voor januari? 

2017 belooft een jaar vol feesten te worden. Voor ons 50 jarig bestaan hebben we al verschillende activiteiten gepland. Op 18 februari zal onze academische zitting doorgaan. Het meest officieële evenement van het jaar maar ook daar wordt er een heleboel amusement voorzien voor de kinderen. Een dikke maand later vertrekken we al op Paaskamp. Dit jaar zal het kamp uitzonderlijk in de 2de week doorgaan (van 8 tot en met 13 april). Ook hier zal ons 50 jarig bestaan uitbundig gevierd worden. 

Bij een verjaardag hoort uiteraad ook een verjaardagsfeest. Maak je al maar klaar voor een feest van formaat op 29 april. Veel informatie gaan we jullie nog niet geven, dat blijft nog even een verrasing.

Uiteraard sluiten we ook dit jaar af met ons Grootkamp dat opnieuw een knaller van formaat zal worden.

Aan iedereen een zalige Kerst en een gelukkig nieuwjaar gewenst.