Klaar voor een avontuurlijk, creatief lentefeest?

Inschrijven kan via deze link

Beste Wouwers,

Het vzw eenheidscomité De Wouw en de eenheid willen jullie van harte uitnodigen voor ons jaarlijkse lentefeest op zaterdag 23 april 2016. 

Wat valt er te doen?

Een boeiend tocht(je) en zeer leuke attracties op het terrein !

In de namiddag wordt er een leuke fiets-/wandeltocht  voor jong en oud georganiseerd in de wijdere omgeving van het terrein. Deelnemers mogen zich verwachten aan verschillende postjes met ontspannende opdrachten, een lekker hapje en drankje onderweg en zelfs een ponyritje!
Na een namiddag van inspanningen kan u 's avonds uw beentjes onder tafel schuiven.

De minder sportieven kunnen vanaf 15u30 op ons terrein terecht om te genieten van een kopje koffie en een lekkere pannenkoek op het terras. De kinderen kunnen ook genieten van een ijsje, een springkasteel en een heuse speleobox.

Actief zijn overdag

Er is een wandeltocht van 7 km, die ook met de fiets kan gedaan worden. Ideaal voor gezinnen met heel kleine kinderen, bevers en de jongste welpen. We voorzien hier één postje waar u kan genieten van een drankje en een hapje.

Daarnaast is er een avontuurlijke fietstocht (15km tot 20km) voor alle kinderen vanaf 8 jaar, ervaren fietsers en voor de mountainbikers voorzien we een extraatje. Je kan zelf uw parcours kiezen aan de hand van de uitleg op de roadcards. Je maakt het jezelf zo makkelijk of moeilijk als je zelf wil.

We verkennen padjes die zeer weinigen onder u zullen kennen of ooit gefietst hebben. Zeker haalbaar en heel leuk voor de kinderen. Er zijn vier posten, waar ludieke spelletjes kunnen gespeeld worden en die voorzien zijn van een hapje en drankje.

Vertrekken voor de diverse tochten kan tussen 13h30 en 14u00. Let op! Vertrekken doen we dit jaar aan het zwembad De Rozebroecke.

De inschrijvingsprijs voor de tocht bedraagt €8 voor volwassenen, €2 voor kinderen.

Als je blijft eten op het terrein, na de tocht, wordt de inschrijving €5 euro voor de volwassenen en gratis voor de kinderen.

Inschrijven doe je, net zoals voor de maaltijden, via het inschrijvingsformulier.

De beentjes onder tafel

Vanaf 18u zijn er tenslotte verschillende heerlijke pasta's te verkrijgen, à volonté! Naast Bolognaise en Vegetarische spaghetti, kan u ook kiezen voor de befaamde "kamppasta" (spaghetti met spinazie, kaassaus en gehakt), sinds jaar en dag hét populairste gerecht van vele kinderen op elk scoutskamp.

Wij vragen €6 voor de pasta voor kinderen (-10 jaar) en €10 voor volwassenen.

Om in te schrijven voor de speurneuzentocht en het eten kan u t.e.m. 18 april terecht op het online inschrijvingsformulier.

Betalen doet u door het juiste bedrag over te schrijven op BE92 3900 1947 4423 met als vermelding "lentefeest - uw naam".

Helpen op het feest

Uiteraard kunnen wij ook altijd enkele mensen gebruiken om een handje toe te steken. Zin om enkele uurtjes mee te helpen? Duid dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier!
Wij hopen jullie in grote getale te morgen verwelkomen en er samen met jullie een geslaagde dag van te maken!

Inschrijven dus!

Scoutieve lentegroeten,

De Raad van Bestuur, het feestcomité en de voltallige leidersploeg!