Stage Don Bosco Zwijnaarde

Beste ouders en Wolven,

 

Ondanks dat de andere takken zaterdag 26 september geen vergadering hebben, is dit voor de Wolven wel degelijk het geval. Bij deze dus even een reminder om enige verwarring te voorkomen.

De vergadering gaat echter niet door op de normale plek en tijdstip. Ons vertrouwde terrein wisselen we een weekje in voor Don Bosco Zwijnaarde (Adres: Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde) en de starttijd verschuift naar 13.30u. De vergadering eindigt daar ook op het normale uur, 18.00u.

Deze vergadering is eigenlijk een stage, niet voor onze eigenste Seniors, maar wel voor de zesdejaars scholieren van Don Bosco. Zij gaan deelnemen aan een project in Lubumbashi waar zij gaan werken met Afrikaanse kinderen. Het is dus noodzakelijk dat ze eerst wat ervaring opdoen met kinderen van dezelfde leeftijdscategorie, en daarvoor komen de Wolven perfect in aanmerking! Uiteraard moeten er hiervoor genoeg Wolven aanwezig zijn. Komen is dus de boodschap!

In tegenstelling tot wat er eerder gecommuniceerd is, is anderhalve euro voor de break niet nodig. De mensen ter plaatse zijn zo vriendelijk een versnapering en een drankje voor ons te voorzien. Uniform aandoen is wel nog altijd nodig, uiteraard perfect in orde.  

Hopelijk mogen we jullie zaterdag in grote getalen verwachten!

De wolvenleiding