Opstart wolvenjaar

Beste ouders en kinderen, 

Na een spetterend groot kamp 2015 is het tijd om ons weer helemaal voor te bereiden op een nieuw en hopelijk nog beter jaar. De eerste activiteit staat ons reeds aanstaande zaterdag (05/09/2015) te wachten. De eerstejaars wolven zullen ingewijd worden in onze tak tijdens een overgang. We verwachten dat elke wolf in perfect uniform aanwezig is. Voor de nieuwkomers uit de wachtlijst verwachten we gewoon kleren die vuil mogen worden. 

Benodigheden: 

* Voor de eerstejaars: 

  • das!
  • reservekleren

* Voor iedereen: 

  • anderhalve euro

Buiten de informatie over de overgang zijn er nog enkele zaken die heel belangrijk zijn om te weten. Om onze werking vlot te laten verlopen vragen we om regelmatig de site te controleren. Alle info rond special activiteiten en/of materiaal dat ze kunnen meebrengen zal telkens op de site gepost worden. Zo proberen we te vermijden dat wolven op het verkeerde uur of plaats staan. 

Er is ook al een datum die jullie zeker in de agenda moeten zetten. Op 26/09/2015 zullen we met de wolven al meteen een speciale activiteit doen. Vergeet deze datum niet te noteren. Alle andere takken hebben die dag geen vergadering, maar de wolven wel. We brengen een bezoekje met de wolven aan Don Bosco Zwijnaarde. Daar zullen enkele zesdejaars een stage doen met onze wolven. Dit doen ze om zichzelf klaar te stomen voor een project in Lubumbashi. Daar zullen ze met Afrikaanse kindjes werken. Op 26 september worden hun leiderscapaciteiten getest. Het is noodzakelijk dat er genoeg wolven aanwezig zijn. Deze vergadering zal doorgaan van 13.30u - 18.00u. We spreken met de wolven rechtstreeks af in de school (Adres: Grotesteenweg-Noord 113, 9052). De wolven zouden ook daar weer opgehaald moeten worden. Ze hebben niets nodig buiten hun uniform en anderhalve euro voor de break zoals elke week. Indien jullie nog vragen of bedenkingen hebben over deze activiteit, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Dit is alles van informatie die nu al belangrijk is. Onze nieuwe leidersgroep is er helemaal klaar voor. hopelijk hebben jullie er ook allemaal zin in. Als er zich vragen voordoen, kan u ons steeds contacteren via het contactformulier

Tot zaterdag, 

De Wolvenleiding